NH4U = Cindy's Coaching & Wellness  

Al 25+ jaar heb ik mensen mogen helpen op meerdere gebieden vanaf het onderwijs, tot zakelijk, tot persoonlijk. Door diverse persoonlijke en zakelijke cursussen, opleidingen en trainingen te volgen blijf ik bijleren zodat ik meer mensen kan helpen met het vinden van een oplossing voor een probleem. Mijn kracht is het vinden van diverse creatieve oplossingen voor welke uitdaging dan ook.  Bekijk mijn coaching mogelijkheden en meld je daarna aan voor een gratis introductie gesprek om te kijken of ik de juiste coach ben om jou te ondersteunen. 

Renata Boston

"Cindy is my to go persoon voor zowel zakelijk als persoonlijk advies"

Mastanee Ati

"Met haar humor en creativiteit weet zij altijd in oplossingen te denken"

Melissa Macnack

"Ik heb mijn eigen kracht herontdekt en Cindy houdt mijn scherp op mijn doelen"

Coaching mogelijkheden

Business Coaching (nlp)
Met meer dan 40 jaar ondernemers ervaring help ik jou en je business naar de next level. Mijn ruime kennis en ervaring met diverse onderdelen binnen het ondernemerschap kan elke organisatie groot of klein nieuwe inzichten geven en/of (auto) systemen helpen te implementeren. Als business coach ga ik voor een snellere oplossing per probleem en voor korte en lange termijn succes. Now let's work on your bizniz goals!
Lifestyle Coaching (nlp)
Loop je vast in je leven, maak je steeds dezelfde situaties mee of wil je nu eindelijk blijvende positieve resultaten ervaren in je dagelijkse leven. Dan gaan we samen kijken waar jij de grootste winsten kan behalen om verandering in je leven te brengen die jou gelukkiger maken. Als lifestyle coach "I will keep it real with you" Ik vertel de dingen zoals ik het zie, het is aan jou wat je met mijn adviezen doet. Ready for a change?
Hypnose Therapie (nlp) 
Vroeger vond ik hypnose maar eng nadat ik op tv mensen als kippen zag doen. Maar nadat ik ben gaan onderzoeken wat Hypnose is, ben ik zo enthousiast geraakt dat ik de opleiding heb gedaan. 95% gebeurd in ons onderbewustzijn. Want trauma's, angsten en onzekerheden kunnen sneller en veilig opgelost worden m.b.v. enkele (1-5) hypnose sessies. Wil jijzelf snel en veilig versterkt voelen, Yes...Let's change on a deeper level!
Relatie / Zelfliefde Coach 
Als relatie coach help ik stellen weer naar een punt waarin zij in hun (ex) relatie kunnen samenwerken en/of weer met elkaar gaan connectten om de liefde weer te laten opbloeien. Als je voor relatie coaching kiest dan moeten beide partijen bij elke sessie aanwezig zijn en actief deelnemen. Als selflove coach help ik jou om nog meer van jezelf te leren houden. In beide gevallen You are your own greatest love, Now let's grow Love!

Vul het formulier hieronder in voor een gratis introductie gesprek. ( Binnen 48 uur krijg je een reactie terug. Zie tarieven & Acties onderaan )

Uur Tarieven & Korting Acties ( Prijzen zijn incl 21% btw )
Coaching NLP, Business, Persoonlijk, Relatie. Duur per coaching sessie is minimaal 1 uur.
Hypnose NLP Therapie voor oplossen blokkades etc. Duur per sessie is minimaal 2 uur.
Pakketten: Uren moeten binnen 1 jaar na aankoop worden gebruikt. Kan voor alle coaching.

-Uur 1,0 uur = Business Coaching / Personal Coaching / Relatie Coaching = €125,-

-Uren 2,0 uur = Hypnose / NLP Therapie of Personal / Business Coaching = €225,-

-Pakket A- 5 uur = Hypnose / NLP Therapie en/of Personal / Business Coaching = €525,-

-Pakket B- 10 uur = Hypnose / NLP Therapie en/of Personal / Business Coaching = €1000,-

-Pakket C- 20 uur = Hypnose / NLP Therapie en/of Personal / Business Coaching = €1800,-

Diverse Groeps Trainingen Pakketten via mijn webshop. KLIK HIER!