Over Cindy

Cindy is een creatieve ondernemende vrouw, gespecialiseerd in educatie, entertainment en concepten. De balans tussen ondernemen, sociale activiteiten en moederschap zijn dagelijkse uitdagingen. Haar Missies: Mensen inspireren, bij elkaar brengen, helpen ontwikkelen en het leven leuker en makkelijker te maken. Via diverse projecten, bedrijven, producten en concepten doet zij er alles aan deze doelen te realiseren. Zij staat dan ook open voor samenwerkingen met anderen die dezelfde doelen nastreven. Om in contact te komen klik HIER!


Biografie:

Cindy is al sinds haar kindertijd erg creatief en ondernemend. Als ze niet bezig was met tekenen, timmeren of andere creatieve dingen dan was ze wel bezig iets te verkopen om wat geld bij te verdienen. Elke woensdag middag na school oud speelgoed verkopen of op familie feestjes met haar kouwgomballen machine alle familieleden afgaan. Hoe klein de bedragen ook waren, het was de fundering van een ondernemend klein meisje dat grote dromen had voor de toekomst.

Naast de grote dromen om later rijk en succesvol te worden, wilde Cindy ook graag het onderwijs in. De voldoening die zij kreeg van iets aan iemand te leren of iemand te inspireren, zorgde er later voor dat zij na het behalen van haar studie Detailhandel, aan de Pabo de studie voor het leraren onderwijs volgde. Tijdens deze studie ontdekte ze dat het onderwijs in haar huidige vorm niet aansloten bij haar idealistische ideeen en dromen, ondanks haar liefde voor het vak en kinderen.

Ook haar ondernemersdrift en behoefte naar onafhankelijkheid begonnen weer te groeien. Een van haar vele ideeen, zette haar haar aan om een advertentie online te plaatsen als poppenkast speelster. Een zet waarvan ze geen verwachtingen had, totdat de aanvragen binnen kwamen. Het Snoepjeshuis was geboren. Zonder hulp of scholing heeft zij door zelfstudie zich de afgelopen jaren ontwikkeld als alround kinderentertainer. Zie: www.snoepjeshuis.nl

Daarnaast houdt ze zich de afgelopen jaren ook bezig met o.a: Internetmarketing, Website building, Netwerkmarketing, Boeken schrijven, Sociale events organiseren, Workshops geven, Trainingen geven en Coaching. Haar ondernemende, creatieve en innovatieve ideeen houden haar brein scherp en levendig. Eigenschappen die goed van pas komen voor het realiseren van haar doelen.

Moeder van 2 zoons van 16 & 22 zijn is haar grootste trots. Hoewel ondernemen erg belangrijk voor haar is, staat haar gezin voorop. Een zo goed mogelijke moeder zijn die sterke, zelfstandige en altruistische jongens tot mannen moet doen opgroeien is dan ook haar manier van een bijdrage leveren aan de gehele maatschappij.

Hierbij een lijst van opleidingen, cursussen en studies: MBO Detailhandel, Pabo lerarenopleiding, Millionaire Mind Intensive, Ultimate Internet Bootcamp, Mission To Millions, Train the Trainer, National Achievers Congress, JT Foxx Perfect Business Training, Infinite Possibilities, Tiger Training, Publish a Book, Unleash The Power Within 2015 etc.

Enkele inspiratie bronnen zijn: Oprah Winfrey, JT Foxx, Anthony Robbins, Deepak Chopra, Brian Tracy, Napoleon Hill, Beyonce Knowles, Dalai Lama, Gerry Robert, Richard Branson, Tyler Perry, Dr wayne Dyer, Jim Rohn, Kevin Trudeau, Ghandi, Will Smith, Barack Obama, Chris Gardner, Michelle Mone, Robert Kiyosaki, Jada Pincket Smith, Dani Johnson, Linda de Mol, Tyrese Gibson, John Lee, Eric Ho, Hither Mann, Less Brown, Marjean Holden etc. Kortom iedereen waar je iets van kan leren kan Cindy's inspiratie bron zijn.