Cindy Blanker

Cindy is een creatieve ondernemer, gespecialiseerd in coaching, educatie, entertainment en business. Het ondernemerschap, sociale activiteiten en moederschap zijn haar dagelijkse passies. Haar Missies: Mensen inspireren, bij elkaar brengen, helpen ontwikkelen en het leven & business leuker en makkelijker te maken. Via diverse projecten, bedrijven, producten en concepten doet zij er alles aan deze doelen te realiseren.  Om in contact te komen klik HIER!

Biografie:

Cindy is al sinds haar kindertijd erg creatief en ondernemend. Als ze niet bezig was met tekenen, timmeren of andere creatieve dingen dan was ze wel bezig iets te verkopen om wat geld bij te verdienen. Elke woensdag middag na school oud speelgoed verkopen of op familie feestjes met haar kouwgomballen machine alle familieleden afgaan. Hoe klein de bedragen ook waren, het was de fundering van een ondernemend klein meisje dat grote dromen had voor de toekomst.

Naast de grote dromen om later succesvol te worden, wilde Cindy ook graag het onderwijs in. De voldoening die zij kreeg van iets aan iemand te leren of iemand te inspireren, zorgde er later voor dat zij na het behalen van haar studie Detailhandel, aan de Pabo de studie voor het leraren onderwijs volgde. Tijdens deze studie ontdekte ze dat het onderwijs in haar huidige vorm niet aansloten bij haar idealistische ideeen en dromen, ondanks haar liefde voor het vak en kinderen.

Ook haar ondernemersdrift en behoefte naar onafhankelijkheid begonnen weer te groeien. Een van haar vele ideeen, zette haar haar aan om een advertentie online te plaatsen als poppenkast speelster. Een zet waarvan ze geen verwachtingen had, totdat de aanvragen binnen kwamen. Het Snoepjeshuis was geboren. Zonder hulp of scholing heeft zij door zelfstudie zich de afgelopen 14+ jaren ontwikkeld als alround kinderentertainer. Zie: www.snoepjeshuis.nl

Nu houdt ze zich vooral bezig met o.a: Internetmarketing, Website building, Netwerkmarketing, Producten ontwikkelen, Events organiseren, Workshops geven, Trainingen geven en Coaching. Haar ondernemende, creatieve en innovatieve ideeen houden haar brein scherp en levendig. Eigenschappen die goed van pas komen voor het realiseren van haar doelen, namelijk dingen creeren, mensen helpen of oplossingen vinden.

Moeder van 2 zoons van 17 & 23 zijn is haar grootste trots. En dankzij haar levens partner: Leroy zijn daar nog 3 kinderen bijgekomen. 

Hoewel ondernemen erg belangrijk voor haar is, staat haar gezin voorop. Een zo goed mogelijke moeder zijn die sterke, zelfstandige en altruistische jongens tot mannen moet doen opgroeien is dan ook haar manier van een bijdrage leveren aan de gehele maatschappij.

Hierbij een lijst van opleidingen, cursussen en studies in haar leven: MBO Detailhandel, Pabo lerarenopleiding, Millionaire Mind Intensive, Ultimate Internet Bootcamp, Mission To Millions, Train the Trainer, National Achievers Congress, JT Foxx Perfect Business Training, Infinite Possibilities, Tiger Training, Publish a Book, Unleash The Power Within 2015, NLP practitioner 2023. Hyponose opleiding 2024.