Heb jij de groei van Bitcoin, Netflix, Amazon etc gemist? Dan is nu de mogelijkheid om op tijd in te stappen in een fantastische unieke mogelijkheid genaamd MKX. Het bedrijf MKX heeft als doel mensen te leren geld te verdienen, te behouden en te vermenigvuldigen. Ze bieden educatie en systemen aan om dat te realiseren. TAPX is een van de producten die net is gelanceerd waardoor je dagelijks met 1 druk op je telefoon automatisch kan beleggen. De experts die de aanbevelingen doen, hebben samen 40+ jaar ervaring en miljoenen verhandeld voor grote bedrijven. Andere producten die MKX zal aanbieden zijn: Korting op reizen, On/en offline betaalsystemen voor winkeliers, Verdienen aan vastgoed en Passieve inkomsten mogelijkheden door klant werving. In 2024 kun je zelfs in de winst van MKX delen bij aanschaf van een founders pakket. Ontdek met MKX de kracht van vermenigvuldigen door financiële educatie en diverse zakelijke mogelijkheden. Bekijk de korte of langere informatie video hieronder en contact mij voor vragen of hulp.

AGENDA LIVE en/of ONLINE PRESENTATIES & TRAINING

Woe26/06/24 - Van 21:00-22:00 = Online Presentatie - KLIK HIER V.A. 20:55

Woe 03/07/24 - Van 20:30-21:30 = Live Presentatie & MKX GAME - Hofgeest 146B, A'dam

Doe mee met de MKX Money Game - Speel en WIN GELD! Binnenkort meer informatie.

MKX Video Presentaties Kort & Lang

* Disclaimer - Onderdelen van de video presentaties kunnen verouderd zijn omdat er maandelijks veranderingen zijn in de groeiende organisatie van MKX, neem contact op voor het bijwonen van een online of live presentatie met de nieuwste informatie via mijn contact pagina HIER!

Foto CEO, Founders & Team MKX: Roald Mailly, Rutney Sluis, Jason Tyne etc.

 

Wat is mogelijk in jouw MKX Membership:

Met TAPX automatisch traden en beleggen met 1 druk op de knop
Groei een passief inkomen door het delen van je MKX affiliate link
Korting tot 70% op wereldwijd honderden luxe vakantie locaties
Geld Maken, Houden & Vermenigvuldigen met Financiële training.
Binnenkort besparen of verdienen aan on/offline betaalsystemen.
Krijg toegang tot veel educatieve video's & boeken over rijkdom.
En in de nabije toekomst: vastgoed en meer....
 

Hulp nodig bij het inschrijven, online of live presentatie bijwonen of wil je meer info: App mij via: 0616639093 of mail mij HIER