Wordt C-Club member
Een exclusieve groep mensen die zullen genieten van events, samenwerken, netwerken en het verbeteren van je algehele leven en ook je business. Bekijk de onderstaande voordelen en meld je aan. Vol=Vol

Ongelimiteerde voordelen

Als C-Club member heb je vele voordelen die jouw leven en business kunnen verbeteren. Maandelijks gratis toegang tot de Live C-Club Epowerment Meeting, 1-2 wekelijkse groepcoaching sessies online om alle onderdelen van je leven te verbeteren. Regelmatig gratis workshops, freebies of dikke korting op producten en diensten. 

Samenwerken als een groep

Samenwerken en je netwerk met positieve mensen vergroten. Collabs die kunnen ontstaan en zakelijke mogelijkheden beter kunnen benutten. Je business pitchen of jezelf naar een hoger niveau tillen met alle uitdagingen die je aangaat. Doe het met  mensen die jouw accountable houden voor het werken aan je doelen en dromen.

Connecten met gelijkgestemden

Hoe belangrijk is het dat je wordt gesteund in je doelen, dromen en activiteiten? Maar ook regelmatig hulp kan krijgen van een of meerdere coaches zonder extra kosten. Get unstuck, onderneem weer actie, vier je successen in een positieve vibe van mensen die allemaal hetzelfde doel hebben: Hun leven en/of hun business te willen verbeteren.


Dus wat is de C-Club alweer?

In een notendop. De C-Club is een collectief van mensen die hun leven en/of hun business op een of meerdere onderdelen willen verbeteren en willen genieten van de voordelen van: netwerken, samenwerken, kennis groei, coaching krijgen, gratis toegang of korting op producten, diensten en events en nog meer voordelen.

De normale prijs is €250,- per maand ( maandelijks opzegbaar )
( Actie betaal tijdelijk €100,- voor C-Club membership t/m 31/12/2022 en krijg als bonus 50% korting op alle workshops in november & december voor jezelf en max 1 introducé) + Gratis toegang tot de C-Club meeting van 27/11.2022 & 18/12/2022 + Elke dinsdag van 20:30-21:30 de Lifestyle en Business verbeteren coaching webinars.

Waarschuwing deze prijs kan elk moment weer omhoog gaan en dan verdwijnt deze aanbieding. Je hebt in elk geval tot 25/11/22 om gebruik te maken van deze korting.

Yes! Ik meld me aan, betaal HIER via deze link naar mijn zakelijke rekening en mail daarna je bestelling naar: info@cindyblanker.nl of app/sms naar: 0616639093


Voordelen lijst:

  • Ontwikkel jezelf op alle levensgebieden en zakelijk.
  • Krijg regelmatig toegang tot mijn aangekochte online producten.
  • Gratis toegang tot de 1-2 wekelijke lifestyle & business webinars.
  • Kom elke maand gratis naar de C-Club Empowerment meeting.
  • Vier samen je successen en we houden elkaar accountable.
  • Bespaar tijd, geld en moeite met het vinden van de juiste tools etc.
  • Making money mogelijkheden zoals: pitchen, collabs en meer..